onsdag 19 juni 2013

Ångest och drömmar

Igår efter jag postat mitt senaste inlägg och jag skulle sova, slog den till...ångesten och den molande oron i magen!


Vet inte riktigt varför den kom just igår, för till skillnad mot tidigare kvällar var jag igår vid hyfsat gott mod. Men det är ju så med psyket, att det ofta lever efter egna lagar och gör som det vill.



När jag väl somnade drömde jag som vanligt mycket. Och jag har turen, eller beroende på hur man ser det, oturen att minnas mina drömmar. I natt drömde jag bland annat att jag skulle åka till USA och träffa min bror en sista gång, då cancern åter hade mig i sitt grepp och jag var på väg att dö. Trots detta upplevde jag inte drömmen som en mardröm utan som en ganska rogivande och ljus dröm.



Dock levde ångestkänslorna från gårdagskvällen kvar när jag vaknade, och de gjorde sig även påminda under större delen av dagen.


Just nu när jag skriver detta känns det dock helt ok, och så hoppas jag det förblir fram till jag somnar.





- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 18 juni 2013

Statusuppdatering



Jo jag lever, mer finns knappt att säga.



Min kropp och jag kommer fortfarande inte riktigt överens. Knak och knaster i lederna, och konditionen är väl typ på en 85-årings nivå eller nåt.


Men va fan, det är ju synd att inte klaga som min mormor sa!



Dagarna består till största delen av jobb, eller arbetsträning om man ska vara petig. Övrig tid sover jag, eller väntar på att få lägga mig att sova.



Ja ni märker ju vilket fab och upplyftande liv jag lever just nu!?


Försöker ibland få till en tanke eller plan över vad jag vill göra med mig själv och mitt liv...kan väl bara säga att jag får återkomma i den frågan.



Nu äntligen, dags att sova igen!

- Posted using BlogPress from my iPhone